Kerkstraat 35
6981 CL Doesburg
T: 0313 473143

Like us on Facebook

Services

Afhalen

Mocht u een keertje niet in de gelegenheid zijn om te koken, maar toch zin hebben in lekker Chinees eten? Dan kunt u bij ons een heerlijke maaltijd afhalen. Er is genoeg  keuze van onze menukaart (die u ook op deze site kunt vinden) en uw gerechten worden stevig en warm verpakt zodat u optimaal van uw maaltijd thuis kunt genieten! Voor nog meer gemak kunt u ook telefonisch (0313 – 473143) uw bestelling doorgeven, zodat u het op een afgesproken tijdstip af kunt halen.

Catering

catering

 

Wij verzorgen ook uw buffet aan huis! Compleet geleverd met borden en bestek, indien u dat wenst. Geen kook-stress en geen afwas. Wij komen uw zelf samengestelde catering menu brengen en ophalen. Kom gerust langs of bel voor de mogelijkheden.

A la carte restaurant

Natuurlijk kunt u ook gewoon in ons sfeervolle restaurant een maaltijd komen nuttigen. Voor een gezellig diner met het gezin, maar ook geschikt voor grote partijen tot ongeveer 80 personen. Onze restaurant is voorzien van airconditioning, ideaal voor als u het te heet vindt om thuis te eten!

Lopend buffet

Elke vrijdag en zaterdag kunt u naast het bestellen van de menukaart ook kiezen voor een lopend buffet. Voor een vast bedrag per persoon kunt u onbeperkt eten. Het buffet bevat verschillende voor- en hoofdgerechten, zo kunt u eens iets nieuws proberen. Reservering gewenst.

Speciaal dieet

Mocht u vanwege een allergie of andere redenen bepaalde ingrediënten niet mogen? Laat het ons weten. Wij kunnen veel gerechten voor u aanpassen. Denk hierbij aan: glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, vegetarisch of zonder vetsin.

 

Team “Chinees Indisch restaurant China Doesburg”